Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 2022

Beleef de spectaculairste Formule 1-stratenrace van het jaar live met Viaplay

Dit weekend racen de coureurs door de straten van Bakoe. Op het spectaculaire stratencircuit in Azerbeidzjan krijgt de spannende titelstrijd in de Formule 1 een vervolg. Wordt het Ferrari of Red Bull?

Verstappen Baku
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool/Getty Images

Het Baku City Circuit leverde de afgelopen jaren al spectaculaire en knotsgekke races op. De editie van vorig jaar is niemand vergeten, vooral omdat Max Verstappen met nog enkele ronden te gaan een klapband kreeg op het rechte stuk én Lewis Hamilton de kans op de zege 'in het putje gooide' door bij de herstart de eerste bocht te missen. Uiteindelijk vormden Sergio Perez, Sebastian Vettel en Pierre Gasly het podium.

Of het dit jaar weer zo'n prachtig spektakel wordt, blijft natuurlijk nog even afwachten. Feit is wel dat je alle actie dit weekend live kunt zien bij Viaplay. Vrijdagmiddag om 13:00 uur staat de eerste vrije training op het programma en om 16:00 uur Nederlandse tijd gaan de heren los voor zestig minuten knallen tijdens de tweede training. Zaterdag om 13:00 uur staat de derde en afsluitende vrije training op het programma.

Zaterdag is het wel even wennen dat de kwalificatie een uur later is dan normaal. Om 16:00 uur Nederlandse tijd vechten Max Verstappen en zijn rivalen uit wie er zondag vanaf de pole mag starten. Voor de raceliefhebber is het goed om een reminder in te stellen, want de race begint al om 13:00 uur Nederlandse tijd!

Volop live Formule 1

Wil je geen seconde missen van de Grand Prix van Azerbeidzjan? Dat kan, want Viaplay zendt de reguliere beelden uit van alle trainingen, kwalificaties en races. Maar dat is nog lang niet alles.

Zo zullen er naast de bekende streams met pitlane-beelden, gemengde onboards en de driver-tracker ook drie geselecteerde onboard-streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race. Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er nog een derde onboard stream beschikbaar.

Bij zowel de onboard van Verstappen, de pitlane-beelden als de live timing is tevens het Nederlandse commentaar te horen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Hoe kijk je Formule 1 op Viaplay?

Viaplay kan je kijken op alle type devices. Via de Viaplay app stream je de F1 en andere programma’s op je TV, computer, mobiel of tablet.

Profiteer nu van de Viaplay aanbieding en kijk dit weekend live de GP van Azerbeidzjan

In de studio zijn dit weekend Christijan Albers en Giedo van der Garde aanwezig in de programmering rondom de kwalificatie en de race. De voorbeschouwing voor de kwalificatie begint om 15:30 uur en de voorbeschouwing voor de race zondag om 12:00 uur. Vrijdagavond staat voor de F1-liefhebber het programma Shakedown op het programma, dat vanaf 20:30 uur te bekijken is, met daarin Tim Coronel, Christijan Albers en Porsche-coureur Loek Hartog als gasten.

Viaplay biedt nog veel meer

Los van de Formule 1 is er volop sport te zien op Viaplay, waaronder de Duitse Bundesliga en het PDC Darts. Er wordt een mix aangeboden van premium en live content. Onder de noemer Viaplay Originals zijn eigen producties te zien, die aangevuld worden met internationale films en series en content voor kinderen.

Nieuw te bekijken zijn de Nederlandse serie Dragons Den, waarbij ondernemers hun ideeën pitchen en de actieserie Billy the Kid, over de beroemdste revolverheld van het wilde westen.

Kijk direct live Formule 1 en profiteer nu van de Viaplay aanbieding.

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
RN365-podcast Direct na de zomerstop weten we of Verstappen kampioen wordt