Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mattia Binotto

Binotto is uitleg geven beu: "Kan niet ieder weekend woorden vinden"

Na afloop van de Grand Prix van België liet Mattia Binotto weten dat Ferrari niet in een crisis verkeert, maar in een storm. Na de race op Monza had de Zwitsers-Italiaanse teambaas geen zin om wat aan die woorden te veranderen.

Logischerwijs was Mattia Binotto na afloop van de Grand Prix van Italië enigszins gefrustreerd. Tegenover Motorsport-total liet de teambaas van Ferrari nogmaals weten dat de Scuderia volgens hem niet in een crisis verkeert. "Na Spa liet ik al weten dat we niet in een crisis verkeren. We hebben op Monza een slecht weekend gehad en het slecht afgesloten. Dat is wat er is gebeurd."

Tegenover het Italiaanse Sky Sport moest Binotto wat meer uitleg geven over het slechte presteren van het team, maar ook daar weigerde de teambaas om andere woorden te vinden voor de slechte prestaties van de Scuderia: "We weten dat het niet goed gaat, daarmee hoefden we niet opnieuw geconfronteerd worden vandaag om dat te beseffen. Ik kan niet na iedere race woorden vinden voor wat er is gebeurd, we wisten namelijk al dat dit een slecht weekend zou worden. Het is voor ons belangrijk om vooruit te kijken en onze problemen op te lossen. We moeten leren en dat zullen we zeker doen van dit seizoen", aldus Binotto, die met weinig optimisme vooruit kan kijken naar de 1000ste Grand Prix van Ferrari.

"We blijven hard werken, ook richting volgende week wanneer de GP van Toscane op het programma staat. Dat is een heel belangrijke race voor ons, ook omdat het de 1000ste GP van Ferrari in de Formule 1 is. Gezien de lay-out van het circuit zou het ons daar ook iets beter af moeten gaan dan dat het op Spa of Monza ging."

Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2020 RN365 Nieuwsdossier

4 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023