Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Bookmakers achten Verstappen niet helemaal kansloos voor winst in Hongarije

Kan Max Verstappen de Grand Prix van Hongarije winnen? Het wordt een hele lastige taak, al gelooft Unibet er nog een klein beetje in, maar logischerwijs is de Red Bull-coureur niet de favoriet.

Max Verstappen staat voor aan nagenoeg onmogelijke opgave als hij de Grand Prix van Hongarije wil winnen. Hij moet namelijk van P10 komen, terwijl het op de Hungaroring zeer lastig is om in te halen. George Russell is de man op poleposition na een verrassende kwalificatie, maar wordt toch niet als de favoriet beschouwd. Dat is namelijk Charles Leclerc. Bij een tientje inleg op de Ferrari-coureur kan je 25 euro terugkrijgen bij winst voor hem. Carlos Sainz volgt met vier keer je inleg als hij ervandoor gaat met de zege, ook al staat hij op de grid een plek voor zijn teamgenoot. Bij een zege van Russell valt er bij een inleg van een tientje 45 euro terug te krijgen, terwijl een gokje op Verstappen maar liefst goed kan zijn voor negen keer je inleg! 10 euro kan bij een winst van Verstappen daardoor 90 euro worden. Perez start slechts een plekje achter de Nederlander, maar wordt nagenoeg kansloos geacht door Unibet. Een zeer gewaagde gok op hem is namelijk het 81-voudige waard bij een overwinning. Klik hier voor de beste F1 odds.

Welk team wint?

Een andere mogelijkheid om een tientje op in te zetten is het winnende team. Elke team heeft natuurlijk twee kansen om de race te winnen, met beide coureurs eentje. Unibet wijst logischerwijs Ferrari aan als het favoriete team voor de eindoverwinning, aangezien die coureurs op P2 en P3 starten, terwijl de Mercedes-coureurs verspreid zijn en de Red Bull-mannen nog verder naar achteren staan. Een tientje inzet op Ferrari, daar krijg je bij een zege van Leclerc of Sainz 14.50 euro voor terug. Red Bull moet ook Mercedes voor zich dulden. Een zege van of Lewis of George kan bij tien euro inleg 37,50 euro opleveren, terwijl een zege voor Verstappen of Perez maar liefst acht keer je tientje terug oplevert! Klik hier voor de beste F1 odds!

De snelste ronde

Wie gaat er tijdens de GP van Hongarije de snelste ronde rijden? Gaan de toppers er mee vandoor, of toch een van de coureurs daar achter? Unibet denkt in ieder geval dat het een van de Ferrari-coureurs of Verstappen wordt. Leclerc is de grote favoriet voor het extra WK-punt, met een quotering van 2.4. Een tientje inzet op hem levert je dus 24 euro op. Voor Verstappen kunnen die 10 euro je bij een snelste ronde van de Red Bull-kampioen 32,50 euro opleveren, terwijl Sainz de derde favoriet is met een quotering van 3.75. Russell en Hamilton zijn de absolute outsiders en een gokje op een van hen kan zorgen voor 110 euro terug bij een inleg van 10 euro. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
RN365-podcast Twinkeling in ogen Verstappen onheilspellend nieuws voor F1-concurrenten