Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Valtteri Bottas

Bottas vandaag aan de start van bijzonder WK: "Dat gaat pijn doen"

Valtteri Bottas mag dan midden in het Formule 1 herfststop zitten, hij zal vandaag alsnog tot het absolute uiterste moeten gaan. Hij staat in Leuven aan de start van het wereldkampioen gravel (fietsen).

Bottas World Gravel
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Valtteri Bottas

Valtteri Bottas was altijd een fervent hardloper, maar mede door de passie van zijn partner Tiffany Cromwell voor het fietsen, heeft ook hij een passie voor 'gravelen' ontwikkeld. Dat maakt dat hij vandaag in Leuven aan de start staat van het WK in de leeftijdscategorie 35-38 jaar.

Op social media zet hij zichzelf alvast schrap voor de uitdaging die hem wacht: "Eind vorig jaar stelde ik mezelf het doel om me te kwalificeren voor het WK in mijn leeftijdsgroep. Met typisch Finse vastberadenheid is dat op op één of andere manier gelukt. Dus hier staan we dan!"

"Ik sta op het punt om een uitdagend parcours van 182 kilometer af te leggen als vertegenwoordiger van Finland. Het gaat pijn doen, maar ik kan er niet op wachten!"

Welk doel heeft de Formule 1-coureur van Stake specifiek voor ogen? "Ik wil mezelf uitdagen. Ik wil de race heelhuids finishen. En het allerbelangrijkste, ik wil er met volle teugen van genieten dat ik deel uit mag maken van dit alles!"

We verloten maar liefst 10 schaalmodellen en 10 caps onder onze YouTube-abonnees! Maak nu kans op één van deze prijzen door je te abonneren op ons YouTube-kanaal én te reageren onder de video via de onderstaande knop.

Abonneer, reageer en win!

Praat mee!

Viaplay
x
Steun voor Verstappen Massa: "Het gaat nu te ver"