© Mercedes AMG F1

Nieuwsoverzicht

Bottas verwacht fellere strijd met Ferrari en Red Bull

28 feb. 2018 16:11 Jan van der Burgt 2 reacties
Valtteri Bottas denkt dat Mercedes het in 2018 opnieuw minder makkelijk krijgt dan in de jaren ervoor. De Fin verwacht een fellere concurrentiestrijd met Ferrari en Red Bull en heel misschien met McLaren.

Bottas durft McLaren nog niet tot uitdagers te rekenen

In gesprek met Sky Sports F1 geeft Valtteri Bottas aan dat Mercedes zich schrap mag zetten voor een felle strijd Met Ferrari en Red Bull. Hij baseert zijn uitspraken op persoonlijke verwachtingen en niet zozeer op de eerste testresultaten, aangezien deze niet representatief zijn.

"Het is nog veel te vroeg om op basis van twee dagen testen conclusies te trekken, maar ik verwacht dat er zeker drie teams heel dichtbij elkaar zullen zitten in de openingsfase van het seizoen", aldus Bottas, doelend op Ferrari en Red Bull.

Op de vraag of hij verwacht dat McLaren daar een gevecht tussen vier teams van kan maken, antwoord de Fin: "We willen natuurlijk niet de fout maken teams op voorhand te onderschatten."

"Natuurlijk hebben ze met Fernando Alonso een geweldige coureur en misschien is de auto een stuk beter geworden ten opzichte van die van vorig jaar. Het is nu echter nog veel te vroeg om te zeggen hoe sterk McLaren werkelijk is."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen