Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Britse Sky-prominent wijst Verstappen-criticasters terecht: "Belachelijk!"

Max Verstappen krijgt nog weleens het verwijt dat hij eigenhandig de Formule 1 saai zou maken door zijn dominantie en soms gaat dat gepaard met de nodige lelijke krachttermen. 'Belachelijk', zo oordeelt Sky-prominent Natalie Pinkham.

Tijdschema F1 GP Monaco 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Afgelopen seizoen was het Max Verstappen die het verwijt dat hij de F1 saai maakt naar zijn hoofd geslingerd kreeg, maar velen gingen hem voor. Denk daar bij aan namen als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel eerder in deze eeuw.

Verstappen is nu door die prestaties bij velen geliefd, maar door vele anderen juist ook gehaat. Daar heeft Sky-prominent Natalie Pinkham een broertje dood aan: "Belachelijk!", zo oordeelt ze tijdens de Autosport International beurs.

"Ik denk dat we uiteindelijk terug zullen kijken op deze tijd en dat we ons dan gelukkig prijzen dat we het überhaupt mee hebben mogen maken. En de Formule 1 geschiedt nu eenmaal in cirkels. Coureurs hebben nu eenmaal langere perioden van succes, maar uiteindelijk gaat iemand dat doorbreken en misschien wel overnemen. En ook dan mogen we ons weer gelukkig prijzen (dat te mogen aanschouwen, red.)."

"Kijk naar de tijd waarin Sebastian Vettel dominant was in de sport. Kijk naar Lewis en nu naar Max...", vervolgt Pinkham, waarna ze ook wel toegeeft dat wat meer actie vooraan ook welkom zou zijn: "Ik zou het óók geweldig vinden als we een sport zouden hebben waarin we meer gevechten van voren zien, wetende dat er genoeg talent is om vooraan mee te strijden."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training