Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Zak Brown

Brown houdt 'pijnlijke' herinnering over aan overwinning Norris

Toen Daniel Ricciardo in 2021 de Grand Prix van Italië won, moest de CEO van McLaren, Zak Brown, een belofte inlossen. Hij zette een tatoeage, geïnspireerd op de overwinning van Ricciardo. Nu ook Lando Norris een overwinning heeft geboekt, moest Brown er opnieuw aan geloven.

Brown Norris Miami win
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Zak Brown / McLaren

Het is een bekend verhaal. Zak Brown sloot in het verleden een weddenschap af met Daniel Ricciardo. Als de Australiër een race wist te winnen voor McLaren, zou Brown dat vereeuwigen op zijn lichaam, doormiddel van een tatoeage. De uitkomst is bekend. Ricciardo won de spectaculaire Grand Prix van Italië in 2021 en Brown loste zijn belofte in. Sindsdien prijkt het circuit van Monza op de linkerarm van Brown.

Vlak na de overwinning van Lando Norris in Miami kwamen er vragen aan het adres van Brown. Komt er een nieuwe tatoeage? Brown bevestigde dit toen al lachend bij F1TV: "Ik denk dat het dan het circuit wordt, al zou ik wel willen dat het wat korter was! Monza was niet echt pijnlijk maar dit circuit heeft meer bochten, een stuk of negentien zelfs. Dat gaat dan wel pijn doen!"

En zo geschiedde. Vlak voor het raceweekend in Canada begint, toont de Amerikaanse CEO van McLaren zijn nieuwste 'aanwinst'. Een 'even pijnlijk ervaring als de vorige keer', maar gelukkig was Norris aanwezig om Brown te steunen, zo schrijft een lichtelijk cynische Brown op X. Bekijk hieronder de beelden!

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Canada 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2024