Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Brundle: "Ik zet mijn geld op Verstappen, niet meer op Hamilton"

Het Formule 1-seizoen is vooralsnog niet begonnen, maar het kan nooit kwaad om voorspellingen te doen. Oud-Formule 1-coureur Martin Brundle weet wel op wie hij zijn geld zou zetten als zich een schouwspel ontvouwt tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vele Formule 1-fans genoten in 2019 meer dan eens van kemphanen Max Verstappen en Lewis Hamilton, die onder meer in Hongarije en Brazilië de degens kruisten. Het duo streed op het scherpst van de snede, maar wel fair, met elkaar.

Tijdens de testweken voorafgaand aan het seizoen leek het erop dat Mercedes en Red Bull ongeveer gelijkwaardig waren en zo zag het ernaar uit dat Verstappen en Hamilton in 2020 volwaardig met elkaar om de wereldtitel zouden kunnen strijden.

Vooralsnog kunnen we daar dus nog niet van genieten, maar zodra dat wel kan, dan weet oud-Formule 1-coureur Martin Brundle, die tegenwoordig als F1-commentator en analist door het leven gaat, wel op wie hij zijn geld zou zetten.

"Tot en met 2019 heb ik altijd mijn geld op Lewis gezet, maar de rollen zijn momenteel aan het omdraaien", zo antwoordt de Brit, die Verstappen als favoriet ziet, op de vraag welke van de twee coureurs zou winnen als ze en seizoen lang met elkaar in gevecht gaan.

"Juist daarom is het zo jammer dat het begin van het seizoen is uitgesteld. Ik had dat gevecht maar al te graag willen aanschouwen", aldus de ex-coureur van onder meer McLaren.

1 reactie