Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Eerste Sky Sports-werknemer reageert op boycot van Verstappen en Red Bull: "Zo is het leven"

Ted Kravitz van Sky Sports en zijn uitspraken vormden de directe aanleiding voor een Sky-boycot van Red Bull en Max Verstappen. Collega en oud-coureur Martin Brundle neemt het voor Kravitz op.

Afgelopen weekend besloot Max Verstappen en het hele Red Bull-team om Sky Sports en alle aan de Britse zender geaffilieerde kanalen niet meer te woord te staan. Enkele denigrerende uitspraken van verslaggever Ted Kravitz waren de druppel die de emmer deed overlopen. De Brit zei dat Hamilton vorig jaar was beroofd van de titel en impliceerde dat Verstappen dit jaar alleen maar vanwege Adrian Newey de titel heeft gewonnen. Daarop besloot Verstappen dat het genoeg was met de respectloze uitspraken, die volgens hem al het hele jaar door werden gedaan.

Brundle: "Dat is het leven"

Red Bull voegde zich snel bij Verstappen en ook zij praatten afgelopen weekend in Mexico niet met Sky Sports. De zender en Kravitz lieten nog niet van zich horen, maar collega Martin Brundle heeft nu als eerste gereageerd op de kwestie. Hij spreekt zijn steun uit voor Kravitz. In een Tweet zet hij namelijk het volgende. "Om enige twijfel te voorkomen: mijn vriend en collega, al 26 jaar lang, Ted Kravitz, heeft mijn volwaardige steun." "Een face-to-face-dialoog is de enige manier om problemen en meningsverschillen uit de wereld te helpen in de meedogenloze Formule 1-paddock. Iedereen heeft verschillende meningen en verschillend werk om uit te voeren. Dat is nou eenmaal het leven", zo luidt de cryptische reactie van de oud-Formule 1-coureur.

Viaplay
Pos. Coureur Punten
Pos. Team Punten
Volledige stand
x
Red Bull 'Gefrustreerde Ford-baas eist uitleg en oplossing voor onderzoek naar Horner'