Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Martin Brundle

Eerste Sky Sports-werknemer reageert op boycot van Verstappen en Red Bull: "Zo is het leven"

Ted Kravitz van Sky Sports en zijn uitspraken vormden de directe aanleiding voor een Sky-boycot van Red Bull en Max Verstappen. Collega en oud-coureur Martin Brundle neemt het voor Kravitz op.

Brundle Sky 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Afgelopen weekend besloot Max Verstappen en het hele Red Bull-team om Sky Sports en alle aan de Britse zender geaffilieerde kanalen niet meer te woord te staan. Enkele denigrerende uitspraken van verslaggever Ted Kravitz waren de druppel die de emmer deed overlopen.

De Brit zei dat Hamilton vorig jaar was beroofd van de titel en impliceerde dat Verstappen dit jaar alleen maar vanwege Adrian Newey de titel heeft gewonnen. Daarop besloot Verstappen dat het genoeg was met de respectloze uitspraken, die volgens hem al het hele jaar door werden gedaan.

Brundle: "Dat is het leven"

Red Bull voegde zich snel bij Verstappen en ook zij praatten afgelopen weekend in Mexico niet met Sky Sports. De zender en Kravitz lieten nog niet van zich horen, maar collega Martin Brundle heeft nu als eerste gereageerd op de kwestie. Hij spreekt zijn steun uit voor Kravitz.

In een Tweet zet hij namelijk het volgende. "Om enige twijfel te voorkomen: mijn vriend en collega, al 26 jaar lang, Ted Kravitz, heeft mijn volwaardige steun."

"Een face-to-face-dialoog is de enige manier om problemen en meningsverschillen uit de wereld te helpen in de meedogenloze Formule 1-paddock. Iedereen heeft verschillende meningen en verschillend werk om uit te voeren. Dat is nou eenmaal het leven", zo luidt de cryptische reactie van de oud-Formule 1-coureur.

Ook interessant:

Verstappen moet Mercedes méér vrezen dan Ferrari op weg naar nóg meer records

Red Bull stond in Mexico in de spotlights. Vanwege de straf voor het overschrijden van de budgetcap, vanwege het boycotten van Sky Sports en vanwege het dominante optreden van Verstappen. Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk bespreken alles in de nieuwe aflevering van de RN365 Formule 1-podcast.

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Mexico 2022 RN365 Nieuwsdossier

109 reacties

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Verboden FIA grijpt in en verbiedt Mercedes innovatie-per direct