Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

"Budget Force India verdriedubbelt in 2019"

Force Inda zou volgend jaar drie keer meer te besteden hebben dan in 2018 het geval was. Dat beweert in ieder geval de baas van één van Force India's sponsoren.

Dit jaar lag Force India bijna nog op apegapen, maar na de overname van het team door Lawrence Stroll lijkt het financieel niet op te kunnen voor de tegenwoordig volledig Britse renstal.

Volgens de baas van Force India-sponsor Acronis, Sergey Belousov, verdrievoudigt het budget van het team volgend jaar. Uitgaande van een budget van 110 miljoen euro in 2018, betekent dat dat Force India in 2019 Red Bull-achtige bedragen uit gaat geven aan één Formule 1-seizoen.

"Volgend jaar wil Force India in de top drie bij de constructeurs eindigen. Het is een sterk team, en met een groter budget zal die positie alleen maar beter worden", aldus Belousov in gesprek met het Russische Championat.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sergio Perez

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay

Unibet
x
Interview F1-teams komen massaal met statement na onderzoek naar Wolff