© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Carlos Sainz reageert op overstap: 'Ik mag niks zeggen'

13 sep. 2017 19:29 Rik Alkema 0 reacties
De overstap van Carlos Sainz lijkt slechts een fomaliteit, maar de Spanjaard wil niet nog bevestigen dat hij volgend seizoen voor het team van Renault rijdt. Sainz werd in Singapore het vuur aan de schenen gelegd, maar wilde desgevraagd nog niets kwijt.

Carlos Sainz wil niet reageren op overstap naar Renault

Carlos Sainz arriveerde vandaag in Singapore en werd direct ondervraagd door Motorsport-Total. Tegenover de Duitsers wilde Sainz echter niets kwijt over zijn vermeende overstap naar Renault.

"In de media wordt er de laatste tijd een hoop geroepen, maar voor mij verandert er helemaal niets", is Sainz duidelijk.

"Ik rij hier voor Toro Rosso en ga mijn uiterste best doen zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen, zoals altijd."

Sainz wil er dan ook eigenlijk niks over zeggen en zich concentreren op de komende race.

"Ik wil er eigenlijk zo min mogelijk over zeggen. Ten eerste omdat ik er niets over mag zeggen en ten tweede omdat ik mij goed wil voorbereiden op het komende Grand Prix-weekend", aldus Sainz.

Met een overstap is hij naar eigen zeggen dan ook niet bezig dit weekend. "Dit weekend rij ik voor Toro Rosso en ga ik mijn best doen om een zo goed mogelijk resultaat te halen", besluit Sainz.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen