Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Carlos Sainz reageert op overstap: 'Ik mag niks zeggen'

De overstap van Carlos Sainz lijkt slechts een fomaliteit, maar de Spanjaard wil niet nog bevestigen dat hij volgend seizoen voor het team van Renault rijdt. Sainz werd in Singapore het vuur aan de schenen gelegd, maar wilde desgevraagd nog niets kwijt.

Carlos Sainz arriveerde vandaag in Singapore en werd direct ondervraagd door Motorsport-Total. Tegenover de Duitsers wilde Sainz echter niets kwijt over zijn vermeende overstap naar Renault. "In de media wordt er de laatste tijd een hoop geroepen, maar voor mij verandert er helemaal niets" , is Sainz duidelijk. "Ik rij hier voor Toro Rosso en ga mijn uiterste best doen zoveel mogelijk punten mee naar huis te nemen, zoals altijd."

Sainz wil er dan ook eigenlijk niks over zeggen en zich concentreren op de komende race. "Ik wil er eigenlijk zo min mogelijk over zeggen. Ten eerste omdat ik er niets over mag zeggen en ten tweede omdat ik mij goed wil voorbereiden op het komende Grand Prix-weekend" , aldus Sainz. Met een overstap is hij naar eigen zeggen dan ook niet bezig dit weekend. "Dit weekend rij ik voor Toro Rosso en ga ik mijn best doen om een zo goed mogelijk resultaat te halen" , besluit Sainz.

Viaplay
x
RN365-podcast Hongerige Verstappen jaagt op primeur in onvoorspelbaar China