© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Carlos Sainz voelt zich thuis bij Renault

20 nov. 2017 12:03 Ruud Dimmers 0 reacties
De overstap van Carlos Sainz van Toro Rosso naar Renault heeft tot dusver goed uitgepakt. De Spanjaard legt Nico Hulkenberg het vuur aan de schenen en Renault is met twee auto's competitief.

Sainz reist met vertrouwen af naar Abu Dhabi

Het F1-team van Renault is nog volop in gevecht met Toro Rosso voor het zesde plaats in het WK bij de constructeurs. De achterstand bedraagt slechts vier punten. Alles komt dan ook aan op de laatste races van het Formule 1 seizoen.

Sainz reist met een positief gevoel af naar Abu Dhabi was het gevecht beslist wordt. "Ik verliet Brazilië met een positief gevoel omdat ik begin te wennen aan de auto."

"We reizen met vertrouwen af naar Abu Dhabi en ik denk dat we daar punten kunnen scoren", laat Sainz aan Crash.net weten.

Een overstap naar een ander team midden in het seizoen is nooit ideaal voor een coureur. Sainz erkent dan ook dat hij moest wennen aan het team, de procedures en de auto.

"Ik moest veel leren, maar we hebben dit gezamenlijk goed opgepakt. De overstap naar een fabrieksteam midden in het seizoen betekende een flinke verandering. Ik zie nog steeds in mijn leercurve om de auto te leren kennen en hoop dat ik in Abu Dhabi een volgende stap kan zetten."

"Het doel is om mezelf in de top 10 te kwalificeren en daarin de race ook te finishen. Tot op heden konden we van iedere race positieve punten meenemen. Ik wil het seizoen afsluiten met een glimlach."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen