© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Christian Horner: 'Max Verstappen verdient een goed resultaat'

25 aug. 2017 19:20 Rik Alkema 0 reacties
In de eerste seizoenshelft stond Max Verstappen bijna vaker naast de baan, dan dat hij de finishstreep zag. Door zijn vele uitvalbeurten heeft de Nederlander zich nog niet echt kunnen laten zien. Verder dan een podiumplaats in China kwam Verstappen dan ook niet. Teambaas Christian Horner hoopt dan ook dat Verstappen in zijn 'thuisrace' wat meer geluk heeft.

Horner vindt dat Verstappen genoeg pech heeft gehad

Met twee vierde plaatsen zat Max Verstappen er goed bij in België tijdens de trainingen. Ook de snelheid van Daniel Ricciardo was goed te noemen en dus is Christian Horner tevreden over de vrijdag van Red Bull.

"Het was een bemoedigende dag", zei Horner na afloop van de tweede vrije training. "Maar het doel is natuurlijk om op zaterdag en zondag competitief te zijn. We moeten dus proberen om de lijn door te trekken", analyseerde Horner.

De agressieve bandenkeuze lijkt vooralsnog aardig uit te pakken voor Red Bull, al is het wel een gewaagde keuze. "Volgens onze engineers is dit de beste keuze voor onze wagen dit weekend. Wij houden nogal van de ultrasoft", lacht Horner.

Voor Max Verstappen hoopt Horner op een goed resultaat, maar vooral op een goede race. Na alle pech verdient de Nederlander dat wel, aldus Horner.

"Iedereen droomt van een geweldig resultaat, maar er is wel een verschil tussen dromen en realiteit."

"Vorig jaar was het natuurlijk een grote teleurstelling voor de fans toen Max zijn race al snel over was. Hopelijk gaat het dit jaar beter, want Max heeft al genoeg pech gehad dit jaar. Laten we hopen dat het nu een keer zijn kant op valt", steekt Horner Verstappen een hart onder de riem. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen