Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Christian Horner: ‘Max was niet te houden vandaag’

Max Verstappen was tijdens de Grand Prix van Mexico onhoudbaar. Hij reed iedereen op grote afstand om zo zijn derde Formule 1-wedstrijd uit zijn carrière te winnen. Ook teambaas Christian Horner kon Max Verstappen niet afstoppen, al probeerde hij dat wel tijdens de wedstrijd.

Direct na afloop van de Grand Prix van Mexico was Horner dan ook sprakeloos. Uiteindelijk vond Horner toch de juiste woorden om de overwinning van Max Verstappen betekenis te geven. “Ongelooflijk hoe hij deze overwinning binnensleept” , was de eerste reactie van de teambaas. Hoewel Horner nog probeerde Max te temperen, lukte dat maar moeizaam.

“We zeiden nog tegen hem dat hij het rustiger aan moest doen, maar dat bleek nog lastig genoeg." “Ik ben sprakeloos, dit was een geweldige overwinning.” “Hopelijk mag hij deze keer wel het volledige podium meemaken” , besloot Horner met een dikke knipoog naar de situatie van vorig jaar, toen Verstappen van het podium werd gehaald nadat hij werd gestraft omdat hij de baan afsneed.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"