Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Claim jouw gratis McLaren cap en maak kans op een VIP experience bij de race in Zandvoort

Zandvoort kleurt tijdens de Dutch GP oranje en jij maakt kans om erbij te zijn. McLaren-sponsor OKX heeft namelijk een unieke actie opgezet!

De Dutch GP van 2024 wil je niet missen! De strijd tussen Lando Norris, Oscar Piastri en hun rivalen wordt steeds spannender. OKX, sponsor van McLaren, heeft speciaal voor de Nederlandse fans een hele gave actie opgezet.

Van 12 tot en met 18 augustus maak jij kans op een VIP Experience tijdens de Dutch GP! Samen met een vriend(in) beleef jij de race vanaf de meest exclusieve plaatsen. Daarnaast geeft OKX aan iedereen die zich aanmeldt een fraaie McLaren cap weg!

Wat moet je er voor doen?

Download de OKX-app en registreer jezelf en activeer jouw account. Iedereen die tussen 12 en 28 augustus €10 stort, krijgt een McLaren cap opgestuurd naar het opgegeven adres. Meld jij jezelf uiterlijk 18 augustus aan, dan maak jij kans op de unieke VIP-ervaring. In totaal geeft OKX liefst 6x2 VIP experiences weg.

Waarom OKX?

OKX is de toonaangevende wereldwijde cryptobeurs en een innovatief Web3-bedrijf, met meer dan 50 miljoen wereldwijde gebruikers. OKX staat bekend als een van de snelste, veiligste en betrouwbaarste crypto-apps ter wereld en is top partner van onder meer McLaren Racing en Manchester City

Klik hier om jezelf aan te melden en wie weet zien we jou 25 augustus tijdens de Dutch GP!


*Om kans te maken op de VIP Experience moet je 18 jaar of ouder zijn, jezelf voor 18 augustus in schrijven en in Nederland geregistreerd woonachtig zijn.

Viaplay
x
Breaking! Newey tekent nieuw F1-contract en wordt aandeelhouder