© FIA Formula 2 Championship

Nieuwsoverzicht

Claire Williams dolbij met komst talentvolle Russell

12 okt. 2018 11:52 Ruud Dimmers 0 reacties
George Russell werd vandaag aangekondigd als Williams-coureur voor 2019. De jonge Brit maakt zijn Formule 1-debuut en tekende een meerjarig contract.

Bij Williams zal George Russell de positie innemen van Lance Stroll of Sergey Sirotkin. Stroll maakt 99% zeker de overstap naar het team van Force India, wat door zijn vader is overgenomen.

Binnen Williams is men dolblij met de komst van Russell. De jongeling staat al jaren onder contract bij Mercedes en doorliep daar het opleidingsprogramma. Dit seizoen komt hij uit in de Formule 2 en Russell is hard op weg om de titel te veroveren.

"We hebben altijd geprobeerd om jonge talenten een kans te geven om zichzelf te ontwikkelen bij Williams. George past perfect in onze filosofie", laat teambaas Claire Williams weten.

"Hij staat nu al zeer hoog aangeschreven in de paddock en is een coureur wiens carrière we al een tijdje volgen. We geloven erin dat Russell een zeer waardevolle toevoeging vormt voor ons team: zijn commitment, passie en doorzettingsvermogen is exact we nodig hebben voor de toekomst."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen