Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Collega-F1-coureurs steken beschaamde Russell hart onder de riem

George Russell was na zijn crash achter de safety car zo eerlijk door te stellen dat hij zelf zijn race weggegooid had. Op social media deed hij dat nog eens dunnetjes over, wat hem op een hoop steunbetuigingen van medecoureurs kwam te staan.

"Ik zal deze dag en deze fout nooit vergeten. Ik zal er van leren en er zo sterker door worden. Het spijt me zo ontzettend voor het hele team. Dit valt niet recht te praten", zo schrijft George Russell na zijn crash achter de safety cat op zijn Instagram. Mogelijk gooide hij een kans op zijn eerste WK-punten daarmee weg. Collega-F1-coureurs reageren onder het bericht door hem een hart onder de riem te steken. Zo roept Lewis Hamilton: "Je gaf alles. Fouten maken mag, en pijn voelen hoort daarbij. Ik heb zelf meer fouten gemaakt dan ik me kan herinneren. Je doet het geweldig, maat. Recht je rug, blijf pushen en op naar de volgende!" Romain Grosjean heeft woorden van gelijke strekking klaar voor de Williams-coureur: "Ik weet maar al te goed hoe dit voelt. Het zal even duren voordat dit uit je systeem is, maar je laat geweldige dingen zien. Keep pushing ." Het is slechts een greep uit de vele reacties, onder andere ook van voormalig F1-coureurs als David Coulthard en Mark Webber. Die reacties bekijk je via de post hieronder.

CHDfW-SBvx6/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Dit bericht bekijken op Instagram I’ll never forget this day, this mistake. I’ll learn from it, be stronger for it. I’m so sorry, to the whole team. No excuses. Een bericht gedeeld door George Russell (@georgerussell63) op 1 Nov 2020 om 8:16 (PST)

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"