Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Contractverlening Vettel heeft geen invloed op toekomst Max Verstappen

Sebastian Vettel maakte zaterdag bekend dat hij tot en met 2020 bij Ferrari blijft. De Duitser verlengde zijn contract met drie seizoenen, waarmee een van de meest gewilde stoeltjes de komende jaren bezet is.

Max Verstappen wordt vaak in verband gebracht met een overstap naar Mercedes of Ferrari. Het nieuwe langlopende contract van Sebastian Vettel heeft geen invloed op de toekomst van Verstappen, zo laat hij in België weten. " Ik denk dat het een goede beslissing was van Sebastian. Het is leuk voor hem," laat hij de media in België weten. Over de toekomst van de Nederlander zijn iedere week nieuwe geruchten. Verstappen rijdt in 2018 'gewoon' voor Red Bull, maar daarna ligt zijn toekomst open. Alles zal daarbij afhangen van de prestaties van Red Bull. Eind 2018 komen er diverse posities vrij bij de topteams, zo lopen de contracten van Hamilton en Raikkonen af. Mercedes gaat het contract met Bottas waarschijnlijk ook voor een seizoen verlengen.

Max Verstappen heeft er geen moeite mee om eventueel de teamgenoot van Vettel te worden. " Er zijn voor mij geen deuren gesloten. Over mijn toekomst wil ik nog niet nadenken. Het maakt mij niet uit wie mijn teamgenoot is of in welk team. Ik ben daar nu niet mee bezig. Momenteel rij ik voor Red Bull en kijk ik uit naar de race."

Viaplay
x
Tv-rechten 'Formule 1 nog jarenlang te zien bij Viaplay'