Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Coronavirus dwingt Red Bull Racing tot afzeggen fabrieksrondleidingen

Red Bull Racing laat geen bezoekers meer toe tot haar fabriek in het Engelse Milton-Keynes. Met de maatregel hoopt de van origine Oostenrijkse renstal het coronavirus buiten de deur te houden.

Red Bull heeft de maatregel vandaag per e-mail bekend gemaakt. "Door de uitbraak van COVID-19 heeft Red Bull Racing de moeilijke beslissing genomen om alle fabrieksrondleidingen te annuleren die gepland staan tot en met 30 april. Deze beslissing is niet zo maar genomen, maar in het belang van de veiligheid voor zowel onze gasten als onze medewerkers. We willen onze oprechte excuses aanbieden en we hopen dat we u in de nabije toekomst in onze fabriek in Milton-Keynes alsnog mogen verwelkomen", aldus Red Bull in de mail.

Eerder al ontzegden Ferrari en AlphaTauri bezoekers de toegang tot hun fabrieken, maar dat ligt gezien de huisvesting van beide renstallen – midden in het door Corona geteisterde Noord-Italië – nogal voor de hand.

Het wereldwijd rondwarende Coronavirus krijgt in toenemende mate invloed op de Formule 1. Zo hebben Australië en Bahrein, gastheren van de eerste twee Grands Prix van dit seizoen, inreisbeperkingen afgekondigd. Vietnam, organisator van de derde Formule 1-race dit jaar op zondag 5 april, laat niet langer reizigers uit Italië zonder visum toe. Die moeten bovendien 14 dagen in quarantaine. De Grand Prix van China die zondag 19 april zou worden verreden, is ‘uitgesteld’.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Red Bull

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?