Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: 'Belachelijk als grid girls verdwijnen in de Formule 1'

Autocoureur Tom Coronel vindt het belachelijk als de grid girls verdwijnen in de autosport. Liberty Media liet vorige week weten dat het nadenkt over de toekomst van de mooie dames in de Formule 1.

De woorden van Liberty Media maakte veel tongen los, want grid girls zijn overal ter wereld te zien in de auto- en motorsport. Tom Coronel laat aan het AD weten dat hij het belachelijk vindt als de dames van de startopstelling moeten verdwijnen. " Ik zou het echt belachelijk vinden als dit verdwijnt. Wat willen mannen? Heel simpel, ze kijken graag naar raceauto's en mooie dames. Dat klinkt basic, maar het is niet ingewikkelder."

" Als er toch een bordje moet staan op de plek waar een auto moet komen, waarom zou je er dan een kerel neerzetten? Het is gewoon mooi! Er zijn ook veel vrouwen die graag naar mooie vrouwen kijken. Erbij in de buurt komen en ermee gezien worden, daar draait het uiteindelijk allemaal om." " Ze genieten ervan, dus wie schaad je? Helemaal niemand! Maar ja, je kan niet iedereen in het leven tevreden stellen." Wat vind jij? Moeten de grid girls blijven? Geef je mening in onderstaande poll.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'