© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coronel: 'Dit is nu precies waarom we zo van Max Verstappen houden'

12 apr. 2018 14:20 Ruud Dimmers 1 reacties
Autocoureur en F1-analist Tom Coronel vindt de kritiek op Max Verstappen niet terecht. De Nederlander kampt met een tegenvallende seizoensstart en een flinke dosis pech.

'Verstappen gaat er altijd 100% voor'

Na twee mindere races was er in Nederland alweer kritiek aan het adres van Max Verstappen. Hij was te gretig, te ongeduldig en zou niet tegen de druk kunnen. Complete onzin, zo laat Tom Coronel aan Racingnews365 weten.

"Max Verstappen gaat er altijd 100% voor, dat zit in zijn DNA. Hij wil winnen en durft risico's te nemen. Als Max een gat ziet dan gaat hij daar voor."

"Hij gaat er echt 100% voor tijdens de race, neemt risico's en dat maakt hem zo aantrekkelijk. Daarom houden we van Verstappen! Dat maakt hem ook zo goed. En ja, soms loopt het in tranen af, maar liever dat dan treintje rijden."

Het leven van een sportman gaat niet altijd over rozen. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd, wordt er vaak gezegd en dat geldt ook voor Max Verstappen bij een deel van de fans. Coronel vindt dat Red Bull-coureur niets verkeerd deed bij zijn aanval op Hamilton.

"De beste stuurlui staan aan wal. Wat willen ze dan? Hoe vaak krijg je de kans om een inhaalactie op Hamilton in te zetten? Dit was misschien wel zijn enige kans van de race en die moet je pakken. Ze nemen allebei een risico bij die actie, nu loopt het een keer slecht af. That's racing!"

"Als Max in China op het podium staat dan staan de mensen die nu klagen weer voorop in de polonaise. Zo gaat dat in de sport."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen