Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: 'Dit is nu precies waarom we zo van Max Verstappen houden'

Autocoureur en F1-analist Tom Coronel vindt de kritiek op Max Verstappen niet terecht. De Nederlander kampt met een tegenvallende seizoensstart en een flinke dosis pech.

Na twee mindere races was er in Nederland alweer kritiek aan het adres van Max Verstappen. Hij was te gretig, te ongeduldig en zou niet tegen de druk kunnen. Complete onzin, zo laat Tom Coronel aan Racingnews365 weten. "Max Verstappen gaat er altijd 100% voor, dat zit in zijn DNA. Hij wil winnen en durft risico's te nemen. Als Max een gat ziet dan gaat hij daar voor." "Hij gaat er echt 100% voor tijdens de race, neemt risico's en dat maakt hem zo aantrekkelijk. Daarom houden we van Verstappen! Dat maakt hem ook zo goed. En ja, soms loopt het in tranen af, maar liever dat dan treintje rijden."

Het leven van een sportman gaat niet altijd over rozen. Je bent zo goed als je laatste wedstrijd, wordt er vaak gezegd en dat geldt ook voor Max Verstappen bij een deel van de fans. Coronel vindt dat Red Bull-coureur niets verkeerd deed bij zijn aanval op Hamilton. " De beste stuurlui staan aan wal. Wat willen ze dan? Hoe vaak krijg je de kans om een inhaalactie op Hamilton in te zetten? Dit was misschien wel zijn enige kans van de race en die moet je pakken. Ze nemen allebei een risico bij die actie, nu loopt het een keer slecht af. That's racing!" " Als Max in China op het podium staat dan staan de mensen die nu klagen weer voorop in de polonaise. Zo gaat dat in de sport."

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen