© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coronel: 'Mensen moeten niet wanhopen bij Max Verstappen'

06 aug. 2018 08:00 Ruud Dimmers 2 reacties
De druk van de natie rust vaak op de schouders van Max Verstappen. Als het aan het Nederlandse volk ligt dan kan die wereldtitel niet snel genoeg behaald worden. Rust, realisme en kalmte, schrijft autocoureur Tom Coronel voor.

In gesprek met Racingnews365 sprak Tom Coronel over het seizoen van Max Verstappen en de verwachtingen voor de rest van het seizoen.

"Hij haalt echt het maximale uit die auto en als hij vijfde wordt in het WK dan is dat gewoon een zeer goede prestatie. Zo eerlijk en realistisch moet je gewoon zijn: die Red Bull gaat niet harder. Ferrari en Mercedes zijn dit jaar te snel en alles wat Max meer bereikt is een bonus."

Met één zege en vier podiumplaatsen in twaalf races is het een redelijk seizoen voor Max Verstappen. De Nederlander had vooraf op meer gehoopt. Zitten er nog zeges in dit jaar?

"Een zege gaat lastig worden, maar als de omstandigheden goed zijn kunnen we zo nog maar eens het Wilhelmus horen. Er komen zeker nog wel podiumplaatsen dit jaar."

"Mensen moeten geduldig blijven. Verstappen is pas twintig! Hij haalt nu het maximale uit die auto, als er niet meer in zit kan hij daar niets aan veranderen. Max zijn tijd komt echt nog wel, hij heeft nog alle tijd om wereldtitels binnen te halen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen