Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: "Verstappen gaat vlammen op Suzuka"

Tom Coronel kijkt uit naar de Grand Prix van Japan, met name omdat hij wederom veel van Red Bull-coureur Max Verstappen verwacht. Hij is in de ogen van Coronel dé man in vorm.

Max Verstappen finishte afgelopen weekend als vijfde in Rusland, waar Red Bull beter uit de verf kwam dan verwacht. Maar niet alleen Red Bull steekt in een uitstekende vorm, ook Max Verstappen kan volgens WTCR-coureur Tom Coronel in zijn huidige vorm het verschil maken: "Ik zie Max hier zeker op het podium eindigen. Suzuka is een circuit waarop de coureur nog het verschil kan maken, zeker in de eerste sector. Die is cruciaal hier en je kan veel tijd winnen in de Esses. De 130R is natuurlijk ook een geweldige bocht voor de coureurs om daar op hoge snelheid doorheen te gaan", aldus Tom Coronel in gesprek met Racingnews365 .

"Max gaat dit weekend weer vlammen, hij is de man in vorm en presteert op zo’n hoog niveau. Als je tijdens de race gewoon zes of zeven tienden per ronde sneller bent dan je teamgenoot dan heb je het echt goed voor elkaar." Max Verstappen zal zich volgens Coronel, net zoals iedere andere rijder gesteund voelen door de uitzinnige Japanse fans: "Die zijn geweldig gepassioneerd, dat merk ik ook in het WTCR. De fans leven voor de autosport en buiten Japan wordt dit wel eens onderschat. We lachen hier in Nederland om hun gekke outfits, maar het zijn echt die-hard autosportliefhebbers."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden