Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Sergio Perez

Coronel waarschuwt 'bungelende' Perez voor Red Bull-ontslag

Het gaat de laatste tijd vaak over de toekomst van Sergio Perez bij Red Bull. Er lijkt momenteel namelijk een shootout gaande te zijn tussen Perez, Yuki Tsunoda en Liam Lawson voor het zitje naast Max Verstappen in 2025. Tom Coronel velt zijn oordeel over de Mexicaan.

Perez COTA 2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

"Het beste van Sergio zit er nog aan te komen. Ik weet zeker dat Sergio op den duur de wapens en tools heeft om voor de wereldtitel te vechten. Ik ben zeer verheugd mee te kunnen delen dat Checo op enig moment wereldkampioen zal worden." Was getekend, Antonio Perez, in gesprek met het Mexicaanse Récord. De vader van Sergio Perez is ervan overtuigd dat zijn zoon nog wel even in de Formule 1 rijdt, nadat er de nodige geruchten ontstonden over de toekomst van Perez bij Red Bull Racing.

Er lijkt namelijk een shootout gaande te zijn tussen Perez, Yuki Tsunoda en Liam Lawson voor het zitje naast Max Verstappen in 2025. Ook al heeft de Mexicaan een contract, hij is nog niet zeker van het stoeltje bij de Oostenrijkse renstal. "Aan het einde van het seizoen gaan we samen om de tafel zitten en beslissen dan wie de beste teamgenoot is voor Verstappen bij Red Bull", zo liet adviseur Helmut Marko zich al ontvallen.

Terug naar de uitspraken van vader Perez. Hoe kijkt Tom Coronel naar die uitspraken? "Ik had die quotes gezien. En toen dacht ik: dat zijn quotes van een paar jaar geleden. Volgens mij zien wij het totaal anders. Bij vaders is de emotie vaak het probleem, want die zijn vaak toch wat bevoorrecht om wat meer richting het bloed te denken. Ik zie totaal niet waar hij het over heeft, maar not even close."

Coronel vervolgt: "Had je het gehad over begin vorig jaar of misschien het jaar ervoor, dan dacht ik: 'er zit wel potentie in'. Maar momenteel zie ik hem eigenlijk alleen maar wegzakken. Ik lees ook dingen, zie ook dingen en als ik ga denken in de denkwijze van Red Bull... Sergio Perez is aan het verouderen. Het is net zoals bij fruit, op een gegeven moment houdt het op. En dat is wat ik zie."

"Er kan van alles gebeuren. Ik denk dat het voor Perez nu heel erg belangrijk is om te presteren. Om te laten zien dat hij er wel thuishoort en dat hij het zitje verdient. Dat is nu niet zo. Hij hangt er en bungelt er echt bij, in plaats van dat hij echt mee doet. Dit zijn je laatste kansen om te laten zien dat je het Red Bull-zitje verdient", zo sluit Coronel af.

Dit weekend wordt de GP van Mexico verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Mexico, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen reageert op uitspraken Russell over rijstijl