Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Crew Van den Brink ongedeerd na zware klapper Dakar Rally

Liefst vier keer tuimelde de Renault truck van Martin van den Brink en zijn mede-inzittenden over de kop. Iedereen kon het avontuur zonder kleerscheuren navertellen.

Het was Janus van Kasteren, bestuurder van de andere vrachtwagen van Mammoet Rallysport die bevestigde dat de teamleden ongedeerd waren na hun zware klapper: "Het bewijst eens te meer dat onze trucks supersterk en super veilig zijn."

Van Kasteren van snel op de plek des onheils ter plaatse om assistentie te verlenen: "We hebben de Renault Sherpa overeind- en recht gezet. Er was behoorlijk wat schade, maar wij zijn verder gegaan. Het is te hopen dat ze het bivak halen." Om 23:00 Nederlandse tijd had de vrachtwagen van Van den Brink nog tweehonderd kilometer voor de boeg. Op dat moment werd er gemeld dat de vrachtwagen redelijk goed functioneerde. De truck lijkt vandaag dus gewoon van start te kunnen gaan, maar dat bericht is nog niet bevestigd. Update: Mammoet Rallysport bevestigt dat Van den Brink vandaag de derde etappe als 25ste zal aanvangen.

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie