Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Cullen neemt het ervan na breuk met Hamilton

Angela Cullen is inmiddels ruim een maand niet meer in de Formule 1-paddock terug te vinden. Op social media is ze echter actiever dan ooit.

Angela Cullen
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages
Jarenlang was Angela Cullen de steun en toeverlaat van Lewis Hamilton in de Formule 1-paddock. "We zijn echt ontzettend close, we wonen zelfs praktisch samen. Vroeger waren we al goede vrienden, ik ben enorm gelukkig dat ik Angela heb ontmoet, het is een enorm speciaal persoon voor mij. Voordat ik in de Formule 1 terecht kwam, had ik nooit een trainer of fysio."

"Ze zorgt er voor dat ik zo fris mogelijk de auto instap. Eigenlijk is ze elke dag aanwezig tot een uur of 10 of 11 in de avond, waarna ik haar in de ochtend om 7 uur weer zie. Dat is een enorm belangrijke rol en een hele belangrijke onderlinge relatie", zo vertelde Hamilton anderhalf jaar geleden over zijn inmiddels ex-fysio.

Uit elkaar

Maar tijdens het GP-weekend in Saoedi-Arabië werd duidelijk dat de twee niet meer samenwerkten. Tijdens de GP van Bahrein was ze er nog wel, maar twee weken later niet meer. Zeven jaar lang werkten ze samen. Een echte reden kwam er van beide kanten niet, waardoor het nog steeds gissen is. Wel wensten de twee elkaar heel veel succes en het allerbeste toe.

In de daaropvolgende weken heeft Cullen in ieder geval niet stil gezeten. Integendeel. De Nieuw-Zeelandse neemt het ervan en lijkt actiever dan ooit te zijn. Op haar social media-accounts deelt ze meerdere kiekjes en video's van haar 'nieuwe' bezigheden. Zo heeft ze in een maand tijd al aan paragliden gedaan, bergen beklommen en op de ski's gestaan, zoals hieronder te zien is.

"Als je aan een nieuwe uitdaging begint en nieuwe doelen stelt, dan moet je jezelf omringen met mensen die geobsedeerd zijn met hetgeen dat jij wil bereiken! Vind mensen die je vertrouwt, die dezelfde waarden hebben als jij en je kunnen onderwijzen en inspireren. Maar het belangrijkste is dat je houdt van hetgeen dat je doet en er tegelijkertijd plezier in hebt", zo schrijft ze op haar Instagrampagina.
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Australië 2023 RN365 Nieuwsdossier

21 reacties

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken