Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Max Verstappen

Daarom mist Verstappen de Grand Prix op Zandvoort zo erg

Welke twee Grands Prix volgens Max Verstappen absoluut op de F1-kalender moeten? Daarover hoeft de Nederlander niet lang na te denken: “Zandvoort en Spa.”

Zandvoort
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In een interview van sponsor Puma op Instagram spreekt Max Verstappen tegenover interviewer David Coulthard de hoop uit dat er alsnog snel kan worden gereden op Zandvoort en Spa-Francorchamps. De Grand Prix van Nederland werd door de corona-uitbraak voor begin mei afgezegd, terwijl ook doorgang van de Grand Prix van België (al dan niet achter gesloten deuren) aan het eind van de zomer geen uitgemaakte zaak is.

"Het is altijd mooi om in je eigen land te rijden, daar keek ik erg naar uit. We zullen zien wat er met de race gaat gebeuren", aldus de Nederlander. "We moeten nu waarschijnlijk een jaar geduld hebben. Uiteindelijk zal het plaatsvinden, maar we moeten gewoon wachten. We kunnen de situatie niet veranderen, we moeten het accepteren en er mee leven. Zodra het weer veilig kan gaan we van de race in Zandvoort genieten."

Neemt niet weg dat Verstappen het verwachte volksfeest op Zandvoort enorm heeft gemist. "Spa is mijn favoriete circuit, maar Zandvoort is nu mijn thuis-Grand Prix. Iedereen keek enorm uit naar de dag waarop het eindelijk zou gebeuren, ik hoop dat we alsnog een datum kunnen vinden."

Verstappen vertelt verder dat hij de afgelasting van Monaco ook enorm heeft betreurd. "Monaco is altijd al een speciale race voor mij, hoewel Spa mijn favoriete circuit is. We zullen zien wat er nu met Spa gaat gebeuren."

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Domenicali Hoogste F1-baas doet een oproep aan Ferrari na vertrek Binotto