© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo hoopt het tij te keren in Brazilië

05 nov. 2017 10:58 Rik Alkema 0 reacties
De afgelopen twee wedstrijden voelde Daniel Ricciardo zich precies zoals Max Verstappen zich aan het begin van het seizoen voelde. De Australiër moest twee keer achter elkaar de strijd staken met motorproblemen, net zoals Verstappen in de eerste seizoenshelft meerdere keren overkwam. Ricciardo hoopt dan ook dat hij de laatste wedstrijden weer kan scoren.

Daniel Ricciardo hoopt op wat meer geluk

Naast de pech van de afgelopen wedstrijden heeft Ricciardo niet echt een gelukkig huwelijk met de Braziliaanse GP. Vorig jaar eindigde hij als achtste en dat is tot op heden nog steeds zijn beste resultaat op Interlagos.

"Ik ben positief dat ik een goed resultaat kan behalen dit keer", blijft Ricciardo hoopvol. "Maar tot nu toe ga ik nog niet echt lekker in Brazilië, dus hopelijk komt daar dit jaar verandering in."

Vorig jaar verliep de race in Brazilië uiterst nat. Hoewel Ricciardo uiteindelijk slechts achtste werd en daarnaast voorbij werd gereden door zijn teamgenoot Max Verstappen, hoopt hij dat de weergoden dit jaar weer voor spektakel gaan zorgen.

"Vorig jaar was het een leuke race in de regen. Ik vind het niet erg als er weer regen valt dit jaar. Ik weet dat ik het dit jaar beter zal doen als het regent", aldus een positieve Ricciardo.

Hoewel de race pas over een week is en de weersvoorspelling nog onzeker is, lijkt er een kans dat er opnieuw regen valt tijdens de race op zondag.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen