© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo: 'Mijn ronde was verschrikkelijk'

11 nov. 2017 19:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Daniel Ricciardo start morgen als vijftiende vanwege een gridstraf van tien plaatsen. Tijdens de kwalificatie moest hij vier tienden toegeven op teamgenoot Max Verstappen.

Ricciardo moet wederom een inhaalrace rijden

Voor de camera's van Ziggo Sport verscheen Ricciardo. Daar werd hem gevraagd of hij tijdens de kwalificatie al bezig wat met zijn gridstraf.

"Nee, niet echt. Ik wilde zo ver mogelijk naar voren kwalificeren. Als ik de pole zou pakken dan mocht ik als elfde starten en niet als veertiende of vijftiende, of waar we nu staan." 

"We kozen ervoor om in Q2 op de soft banden te rijden en starten morgen ook op de zachte band. Ik denk dat dit de beste keuze was voor ons. We waren maar twee tienden sneller op de supersofts."

Het verschil met Max Verstappen was met vier tienden aanzienlijk. Ricciardo stak niet onder stoelen of banken dat zijn laatste run niet goed was.

"De laatste run was erg raar. Ik reed uit de pits en had een vibratie in de banden. De ronde was verschrikkelijk. Soms zoek je nog naar antwoorden. Als ik als een idioot had gereden dan had ik dat ook eerlijk toegegeven."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen