Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Daniel Ricciardo: 'Voor de zomerstop weet Red Bull of ik blijf'

Vorige week maakte Red Bull bekend dat ze overstappen van Renault naar Honda voor het nieuwe Formule 1 seizoen. De grote vraag is dan ook of Daniel Ricciardo het aandurft om zijn Formule 1 carrière voort te zetten bij de Oostenrijkse renstal of niet.

Red Bull Racing maakt er geen geheim van dat ze graag door willen met de immer breedgrijnzende Ricciardo maar volgens de Australiër is hij er op dit moment nog niet uit waar zijn toekomst ligt. "Red Bull wil ongetwijfeld op korte termijn een antwoord van mij. Op dit moment hebben ze mij nog geen deadline gesteld maar dat kan natuurlijk ook zo veranderen. De komende twee weken wordt sowieso lastig met zowel de GP van Oostenrijk als Engeland, dat zijn twee thuisraces, dus we zien wel wat er gaat gebeuren," aldus Ricciardo in gesprek met Crash.net. Ricciardo verwacht dan ook dat zijn werkgever snel met hem om de tafel wil maar zelf houdt hij de boot nog een beetje af.

"Wat mij persoonlijk betreft, het zou mooi zijn als ik voor de zomerstop mijn keuze heb gemaakt zodat ik daarna lekker op vakantie kan gaan." Toch is de kans ook vrij groot dat hij zijn fans minder lang in spanning laat zitten. "Het zou ook niet fijn zijn als ik de eerste twee weken van de zomerstop nog steeds aan de telefoon hang om uit te vogelen waar mijn toekomst ligt. Het zou dus ook zomaar eerder kunnen."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"