© Getty Images / Red Bull Cotentpool

Nieuwsoverzicht

Daniel Ricciardo: 'Voor de zomerstop weet Red Bull of ik blijf'

27 jun. 2018 08:00 Wanda Bisschop 0 reacties
Vorige week maakte Red Bull bekend dat ze overstappen van Renault naar Honda voor het nieuwe Formule 1 seizoen. De grote vraag is dan ook of Daniel Ricciardo het aandurft om zijn Formule 1 carrière voort te zetten bij de Oostenrijkse renstal of niet.

Ricciardo wil met gerust gevoel op vakantie

Red Bull Racing maakt er geen geheim van dat ze graag door willen met de immer breedgrijnzende Ricciardo maar volgens de Australiër is hij er op dit moment nog niet uit waar zijn toekomst ligt.

"Red Bull wil ongetwijfeld op korte termijn een antwoord van mij. Op dit moment hebben ze mij nog geen deadline gesteld maar dat kan natuurlijk ook zo veranderen. De komende twee weken wordt sowieso lastig met zowel de GP van Oostenrijk als Engeland, dat zijn twee thuisraces, dus we zien wel wat er gaat gebeuren," aldus Ricciardo in gesprek met Crash.net.

Ricciardo verwacht dan ook dat zijn werkgever snel met hem om de tafel wil maar zelf houdt hij de boot nog een beetje af.

"Wat mij persoonlijk betreft, het zou mooi zijn als ik voor de zomerstop mijn keuze heb gemaakt zodat ik daarna lekker op vakantie kan gaan."

Toch is de kans ook vrij groot dat hij zijn fans minder lang in spanning laat zitten.

"Het zou ook niet fijn zijn als ik de eerste twee weken van de zomerstop nog steeds aan de telefoon hang om uit te vogelen waar mijn toekomst ligt. Het zou dus ook zomaar eerder kunnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen