Daniel RIcciardo: 'Zo'n demonstratieshow is echt genieten'

20 mei 2018 17:05 Wanda Bisschop 0 reacties
Ook Daniel Ricciardo is vandaag aanwezig tijdens de Jumbo Racedagen op het circuit van Zandvoort. De immer grijnzende Australiër vermaakte het publiek met diverse demo's en had zelf de grootste lol tijdens de caravanrace met zijn teamgenoot Verstappen.

RIcciardo verliest toilet tijdens caravanrace

"Het geven van demonstraties is altijd leuk om te doen. Je ondervindt dan geen druk en stress terwijl ook de fans erg dichtbij kunnen komen. We hoeven ons er niet druk om te maken als we de auto er flink van langs geven," aldus Ricciardo tegenover Verstappen.nl.

Ongetwijfeld was de caravanrace met Max Verstappen het hoogtepunt van de dag van Ricciardo. Net als de caravan van Verstappen kwam ook de sleurhut van Ricciardo niet onbeschadigd over de streep. Sterker nog, Ricciardo verloor zijn caravan onderweg.

"Mijn caravan ligt nog steeds ergens op het circuit. Het was in ieder geval erg leuk om te doen. We hebben één rondje naar het publiek gezwaaid waardoor het er allemaal nog netjes uitzag. In de tweede ronde werd dat anders. Max verloor een wiel en ik mijn toilet."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen