Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

"De grootste kans op de wereldtitel voor Verstappen ooit"

Autocoureur Jeroen Bleekemolen schat de kansen van Max Verstappen en Red Bull op de wereldtitel hoog in. Niet eerder stond het team er in de ogen van de voornamelijk in Amerika racende coureur zo goed voor.

Verstappen Barcelona dag`1
Interview
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Gevraagd naar wie Jeroen Bleekemolen denkt dat er in 2020 met de wereldtitel in de Formule 1 naar huis gaat, geef hij in eerste instantie in gesprek met RacingNews365 aan dat hij dat een moeilijke vraag vindt: "Je zegt niet zomaar 'die wordt het', maar ik hoop natuurlijk dat het wat wordt met Max Verstappen."

Op voorhand valt het echter nooit echt te voorspellen hoe de kaarten geschud zijn", vervolgt de telg uit de bekende racefamilie Bleekemolen. "We hebben natuurlijk wel die wintertests gehad, maar daar kun je nooit al te veel uit opmaken. Uiteindelijk moeten we het gewoon gaan zien, te beginnen tijdens de eerste krachtmeting in Melbourne."

"Als hij er daar in Australië goed bij zit, dan doet hij mee kunnen doen voor de wereldtitel, te meer omdat Red Bull altijd goed is geweest in het doorontwikkelen van de auto. In de tweede seizoenshelft zaten ze er immers steeds al goed bij en konden ze races winnen. Ik denk echt dat dit zijn grootste kans is op de titel tot nu toe."

Hoewel Bleekemolen begon te vertellen dat hij een doen van een voorspelling lastig vindt, verwacht hij dus stiekem best wel wat van Verstappen en Red Bull: "Honda lijkt qua vermogen bovendien een mooie stap te hebben gezet, dus eigenlijk verwacht ik er best wel veel van. Laten we hopen dat het goed genoeg is en dan zal het toch wel tussen hem en Lewis Hamilton gaan. Charles Leclerc was al wat volwassener geworden, maar zal ook zeker nog een stap zetten. Van die drie coureurs verwacht ik het meest."

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Interviews RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull