Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

"De strijd om de wereldtitel is nog steeds niet beslist"

Mercedes en Lewis Hamilton lijken hard op weg naar de wereldtitels in het constructeurs- en coureurskampioenschap. De concurrentie is de afgelopen races echter een stuk heviger geworden en daarom gelooft oud Arrows-coureur Pedro de la Rosa nog altijd dat de titelstrijd open ligt tijdens het tweede gedeelte van het seizoen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

De Spanjaard laat tegenover het Spaanse AS weten dat volgens hem ook Ferrari het team van Mercedes nog het vuur aan de schenen kan leggen dit seizoen. "De strijd om de wereldtitel is dit jaar nog niet beslist. Mocht Ferrari nog een stap vooruit maken dan denk ik dat er nog een mooie strijd plaats gaat vinden tijdens het tweede gedeelte van het seizoen. Waarschijnlijk zal het te laat zijn voor Ferrari om de titel nog te winnen, maar zeg nooit nooit in de wereld van de Formule 1."

In het verleden reed de la Rosa ook nog voor McLaren en de weg naar boven die het team heeft ingezet stemt hem dan ook tevreden. "De afgelopen seizoenen was McLaren de teleurstelling van de grid. Dit jaar hebben ze echter laten zien dat ze in potentie wel degelijk nog een topteam zijn. Dat is ook positief voor de autosport in Spanje, want Carlos Sainz maakt op deze manier een grote kans om het land weer op de kaart te zetten in de Formule 1-wereld. Hij beschikt nu namelijk over een wagen waarmee hij mooie prestaties neer kan zetten."

Op dit moment werkt de oud teamgenoot van Jos Verstappen voor het Formule E-team van Techeetah waar hij een rol vervult als adviseur.

7 reacties