De Vries in actie tijdens Formule E-test in Marrakesh

Nyck de Vries rijdt dit seizoen in de Formule 2 voor het team van ART Grand Prix, maar krijgt nu de kans om te testen in de Formule E. De jonge Nederlander komt namelijk in actie voor Audi's Formule E-team Virgin.

De Formule E-test vindt plaats op 14 januari, een dag nadat de E-prix van Marrakesh wordt verreden. Voor de Vries is het niet de eerste keer dat hij mag testen in de Formule E. Ook vorig jaar was hij al van de partij tijdens de test in Marrakesh. Hij kwam toen in actie voor het fabrieksteam van Audi, maar dit jaar kiest Audi voor DTM-coureur Jamie Green en vaste testrijder Nico Müller.

Het team van Virgin staat dit jaar met de Nederlander Robin Frijns en de Brit Sam Bird aan de start van het nieuwe Formule E-seizoen en geeft nu De Vries een kans om zich te bewijzen.

De Vries ziet deze Formule E-test als een mooie kans om zijn kunsten te laten zien en is blij dat hij opnieuw hiervoor is benaderd. "De Formule E is een veelbelovende klasse. Ik zie het als een mooie kans om het nieuwe seizoen mee te beginnen. Het is natuurlijk geweldig om met de nieuwe Gen2 te mogen testen. Ik heb er enorm veel zin in om met het team het testprogramma te gaan afwerken en ze van zoveel mogelijk feedback te voorzien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen