Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

De Vries sluit nieuwe deal, AlphaTauri teaset nieuwe auto

Nyck de Vries heeft zijn eerste nieuwe deal als Formule 1-coureur van AlphaTauri gescoord. Zijn team toont ondertussen alvast een stukje van de nieuwe auto.

Nyck de Vries staat aan de vooravond van zijn eerste fulltime Formule 1-seizoen. Hij scoort nu al goed, want de Fries heeft een nieuwe sponsordeal getekend. Via zijn Instagram maakt hij namelijk bekend dat Northwave Cyber Security zijn persoonlijke sponsor wordt. Het bedrijf is Nederlands, gevestigd in Utrecht, en claimt 'een van Europa's leidende bedrijven' te zijn op het gebied van cyber security.

Coc6bj_pdHq

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Nyck De Vries (@nyckdevries)

"Ik ben heel blij om dit aan te kunnen kondigen", zo laat de AlphaTauri-coureur weten. "Al jarenlang sta ik met hen in contact en ze weten echt waar ze het over hebben. In deze spannende, nieuwe fase van mijn carrière is dit het perfecte moment om met hen een samenwerking aan te gaan." Het bedrijf zal komend seizoen prominent aanwezig zijn op de helm en het racepak van Nyck. Hij is overigens tiptop in vorm, zo laat zijn nieuwe trainer in een interview met deze website weten. Dat interview kan je via de link hieronder lezen. Het artikel gaat daarna verder.

AlphaTauri laat glimp zien

Aanstaande zaterdag zal De Vries in New York zijn, want dan gaat het doek van zijn nieuwe AlphaTauri AT04 af. Alhoewel de Italiaanse formatie op zaterdag alleen maar haar livery zal onthullen, hebben ze nu alvast een glimp laten zien. Niet van de livery, maar wel van de bijzonder ogende wieldoppen. Deze hebben alvast een lekkere update gehad ten opzichte van vorig jaar, mits de foto die AlphaTauri deelt natuurlijk overeenkomt met de bolide die we komend weekend gaan zien in the city that never sleeps.

1623716995253387264

pic.twitter.com/A3dtNL3Qcg — Scuderia AlphaTauri (@AlphaTauriF1) February 9, 2023

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"