Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Deze coureurs nemen deel aan de persconferentie bij GP Japan

De FIA heeft de namen van de vier Formule 1-coureurs bekend gemaakt die morgen plaatsnemen achter de microfoon, tijdens de traditionele FIA-persconferentie.

Esteban Ocon (Force India) zal volop vragen naar zijn hoofd krijgen omtrent zijn toekomst, hetgeen ook zal geleden voor Stoffel Vandoorne (McLaren). Beide coureurs moeten vrezen voor een seizoen buiten de F1 in 2019.

Ze krijgen gezelschap van Sebastian Vettel (Ferrari) die de titel steeds verder uit zijn handen ziet glippen met een achterstand van vijftig punten op Hamilton. Lance Strol (Williams) maakt het kwartet compleet. De Canadees is officieel nog niet aangekondigd bij Force India als vervanger voor Ocon in 2019, maar mogelijk dat de GP van Japan daar verandering in brengt. Op de vrijdag komen de teambazen aan het woord. Namens Red Bull horen we Christian Horner, maar de meeste aandacht zal uitgaan naar Yamamoto (Honda) en Tost (Toro Rosso). De Japanners hebben bij hun thuisrace de beschikking over de succesvolle 'Rusland' upgrade. Als vierde persoon sluit Sauber-teambaas Vasseur aan. Vanzelfsprekend vind je na afloop van de persconferenties alle belangrijke verhalen op Racingnews365.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"