© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Deze vijf talenten openen de aanval op Max Verstappen

19 dec. 2017 07:02 Wanda Bisschop 1 reacties
Na drie jaar in de Formule 1 kunnen we al niet meer zeggen dat Max Verstappen tot één van de talenten hoort. Onze landgenoot heeft inmiddels drie Grand Prix's gewonnen en is uitgegroeid tot een vaste podiumkandidaat in vrijwel elke race. Toch is Verstappen nog maar twintig jaar en krijgt hij in de zeer nabije toekomst ongetwijfeld met deze vijf talenten te maken!

Max Verstappen krijgt geduchte tegenstand

5. Daniel Ticktum

Daniel Ticktum heeft, ondanks dat hij nog maar achttien jaar is, al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Twee jaar geleden ging hij namelijk tijdens een MSA-race op Silverstone in de fout door opzettelijk tegen een andere coureur aan te rijden. Het kwam hem op een schorsing van twee jaar te staan maar na één jaar keerde hij terug op de baan. 

Ticktum is een van de junioren in het opleidingsprogramma van Red Bull. Maakte in 2017 een goede ontwikkeling door in de Formule Renault 2.0 en reed een aantal races in de GP3-klasse.

Onder de hoede van Red Bull won hij in 2017 de Formule 3 race in Macau. Zeker een talent om in de gaten te houden, maar zijn prestaties zijn soms nog grillig. 2018 is het jaar van de waarheid voor Ticktum, want Red Bull is bikkelhard.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen