Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Viaplay

Dit is de meest unieke Max Verstappen tattoo ter wereld

Wat is er nu mooier dan Max Verstappen die de Grand Prix van Nederland wint én dat jij als racefan dat moment vereeuwigd hebt in de vorm van een unieke tattoo?

De Dutch Grand Prix kreeg het publiek op Circuit Zandvoort en thuis op de banken. Max Verstappen zegevierde voor de tweede maal op rij, na een race die een spannend verloop kende.

Over spanning gesproken... Racefan Carmen de Reus keek op een hele andere manier naar de race van Verstappen. Zij was namelijk de winnares van 'Inked by Max', de campagne van F1-aanbieder Viaplay. De hoofdprijs was een unieke Verstappen tattoo, 'gezet' door Verstappen.

De tatoeage werd gezet door een state-of-the-art tattoomachine, die met behulp van live telemetriedata, rechtstreeks van Verstappens auto, de exacte ronde wist te tatoeëren in exact dezelfde tijd van 1:16,249 - de rondetijd van de openingsronde van de Dutch GP.

Zo werd een stukje F1-historie vereeuwigd op de arm van de Verstappen fan, als eerbetoon aan Max Verstappen. Streamingdienst Viaplay bracht namelijk een eerbetoon aan Max Verstappen, Zandvoort en de Nederlandse fans. De tattoo geeft niet alleen de lay-out van Circuit Zandvoort weer, maar daar omheen is data verzameld tijdens de ronde. Zo zijn toerental, versnelling en het remmen weergegeven.

Racefan Carmen de Reus is ontzettend enthousiast over het eindresultaat: "Ik heb het eerste rondje van de Nederlandse wereldkampioen op Nederlandse bodem op mijn arm. Hoe gaaf? Ik ben trots op Max, maar nog trotser op deze tattoo! Dit is voor een fan het mooiste wat je kan wensen!"

Bekijk hier hoe de unieke tattoo werd gezet en check ook het eindresultaat!

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!

Formule 1 GP Nederland 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Breaking Alfa Romeo maakt tweede coureur voor 2023 bekend