Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Dollende Hamilton pareert Verstappen na grapje: "Ball hogger!"

Als Lewis Hamilton in de cooldownroom van de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië opmerkt dat het ruim tweeënhalf jaar geleden is dat hij heeft gewonnen, kan Max Verstappen het niet laten. Hij wordt eigenlijk direct van repliek gediend. Alles met een knipoog natuurlijk.

Hamilton Verstappen GB
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De cooldownroom is een geweldige plek voor heerlijke quotes van coureurs over en naar elkaar toe. Op de zondag van de Formule 1 Grand Prix van Groot-Brittannië troffen Lewis Hamilton, Max Verstappen en Lando Norris elkaar daar. Hamilton merkte op dat het al tweeënhalf jaar geleden is dat hij een race heeft gewonnen.

De eerste reactie daarop komt van Verstappen, de man die in 2021 een eind maakte aan de winning streak van Hamilton: "Het is al even geleden...."

Terwijl de wat onrustige Hamilton dan uiteindelijk toch gaat zitten tussen Verstappen en Norris in, pers hij als reactie op de opmerking van Verstappen eruit: "Ball hogger!" Een ball hogger is in balsporten een term voor een speler die bal nauwelijks overspeelt naar zijn teamgenoten en te veel voor zijn eigen kansen gaat.

Dat het allemaal speels bedoeld is blijkt ook wel uit het feit dat Max Verstappen op de baan de eerste was om Hamilton te feliciteren, waarna hij ook tijdens persmomenten de kans aangreep Hamilton te feliciteren en te complimenteren.

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024