Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 nieuws

Doohan: "Rossi moet nog niet stoppen, hij heeft nog steeds het heilige vuur in zich"

In 1999 kwam Mick Doohan tijdens de Grand Prix van Jerez hard ten val, waardoor hij zijn carrière vroegtijdig moest beëindigen. Een jaar later was het Valentino Rossi die een groot deel van het personeel van Doohan bij Honda tot zijn beschikking kreeg. De twee coureurs hebben dan ook een speciale band met elkaar.

Interview
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

"Ik vind het geweldig om te zien dat Rossi nog steeds meestrijdt in de MotoGP-klasse", begint de vijfvoudig wereldkampioen zijn verhaal tegenover RacingNews365. "Dat is echt heel knap en ik vind dat hij nog steeds door moet gaan. Als je naar hem kijkt, dan zie je de motivatie er vanaf spatten. Wanneer je zoals Rossi het heilige vuur nog in je hebt, moet je naar mijn mening niet stoppen."

De Australiër ziet echter ook dat 'The Doctor' op dit moment een moeilijke periode doormaakt en dat de concurrentie er niet minder op wordt: "Het nadeel voor hem is dat er een jonge generatie aankomt, die minder weet dan hij. Valentino heeft al zoveel meegemaakt, dat hij sommige dingen, zoals hard ten val komen, nooit meer mee wil maken. Andere jonge coureurs hebben zulke crashes nog niet meegemaakt en nemen daardoor veel meer risico's. Dat is in het nadeel van Valentino. Toch is het ook voor de sport fantastisch dat hij nog steeds racet, want hij is een groot icoon."

RN365 Nieuwsdossier Interviews

RacingNews365 voorziet de racefans dagelijks van exclusieve interviews met F1-coureurs en prominenten uit de auto- en motorsport.

2 reacties

    Breaking FIA bevestigt nieuwe F1-regels, Mercedes verliest DAS-systeem