Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Robert Doornbos

Doornbos baalt verschrikkelijk nadat Ziggo F1-uitzendrechten verliest

Robert Doornbos noemt het 'verschrikkelijk balen' dat Ziggo Sport de rechten voor de Formule 1 komend seizoen niet meer in handen heeft. De analist hoopt daarom het 'waanzinnige' seizoen 2021 knallend af te kunnen sluiten met de zender.

Spain Start 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Dinsdagochtend werd bekend dat Ziggo Sport na negen jaar de uitzendrechten van de Formule 1 heeft verloren aan een nieuwe partij, de Nordic Entertainment Group. Wat dit betekent voor Nederlandse F1-kijkers is nog niet bekend, maar analist Robert Doornbos hoopt in zijn Instagram Story dat het seizoen 2021 in ieder geval 'knallend' afgesloten kan worden.

"De Formule 1-rechten zijn niet langer bij Ziggo Sport. Het is natuurlijk verschrikkelijk balen om dit nieuws zo te horen", begint Doornbos zijn boodschap. Gelukkig kan hij terugblikken op een mooie tijd en nog even vooruitkijken naar wat voor moois er nog komen gaat.

"We hebben de afgelopen negen jaar waanzinnig mooie dingen gemaakt en dat gaan we ook dit jaar nog blijven doen, dus niet getreurd. We gaan in 2021 gewoon knallen! We hebben een waanzinnig seizoen voor de boeg."

Doornbos erkent dat 'een andere partij' - naar verluidt de Nordic Entertainment Group - meer geboden heeft voor de uitzendrechten. "Ziggo heeft er alles aan gedaan, maar dat bleek niet voldoende."

Wat dat betekent voor volgend jaar weet de oud-coureur ook nog niet. "We gaan het zien waar 2022 ons gaat brengen. Voorlopig gaan we ons focussen op 2021 wat een waanzinnig seizoen is met Max en Lewis. We gaan verder in Monaco dit weekend waar ik heel erg naar uitkijk, dus tot dan!"

45 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull