Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Robert Doornbos

Doornbos baalt verschrikkelijk nadat Ziggo F1-uitzendrechten verliest

Robert Doornbos noemt het 'verschrikkelijk balen' dat Ziggo Sport de rechten voor de Formule 1 komend seizoen niet meer in handen heeft. De analist hoopt daarom het 'waanzinnige' seizoen 2021 knallend af te kunnen sluiten met de zender.

Spain Start 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Dinsdagochtend werd bekend dat Ziggo Sport na negen jaar de uitzendrechten van de Formule 1 heeft verloren aan een nieuwe partij, de Nordic Entertainment Group. Wat dit betekent voor Nederlandse F1-kijkers is nog niet bekend, maar analist Robert Doornbos hoopt in zijn Instagram Story dat het seizoen 2021 in ieder geval 'knallend' afgesloten kan worden.

"De Formule 1-rechten zijn niet langer bij Ziggo Sport. Het is natuurlijk verschrikkelijk balen om dit nieuws zo te horen", begint Doornbos zijn boodschap. Gelukkig kan hij terugblikken op een mooie tijd en nog even vooruitkijken naar wat voor moois er nog komen gaat.

"We hebben de afgelopen negen jaar waanzinnig mooie dingen gemaakt en dat gaan we ook dit jaar nog blijven doen, dus niet getreurd. We gaan in 2021 gewoon knallen! We hebben een waanzinnig seizoen voor de boeg."

Doornbos erkent dat 'een andere partij' - naar verluidt de Nordic Entertainment Group - meer geboden heeft voor de uitzendrechten. "Ziggo heeft er alles aan gedaan, maar dat bleek niet voldoende."

Wat dat betekent voor volgend jaar weet de oud-coureur ook nog niet. "We gaan het zien waar 2022 ons gaat brengen. Voorlopig gaan we ons focussen op 2021 wat een waanzinnig seizoen is met Max en Lewis. We gaan verder in Monaco dit weekend waar ik heel erg naar uitkijk, dus tot dan!"

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"