Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Doornbos: "Gevecht Verstappen vs. Gasly wordt niet heel spannend"

Voormalig Red Bull Formule 1-coureur en analist Robert Doornbos verwacht geen spannend gevecht te gaan zien tussen Max Verstappen en Pierre Gasly dit jaar. Wat hem betreft is het wel duidelijk wie de betere rijder is.

Robert Doornbos windt er in zijn column voor de Nederlandse afdeling van Top Gear geen doekjes om: "Tussen Max Verstappen en Pierre Gasly gaat het denk ik niet heel spannend worden. Dat duel gaat eenvoudig in het voordeel van Verstappen beslist worden."

Kijkend naar de topteams dicht hij Valtteri Bottas bij Mercedes ongeveer evenveel kansen toe om zijn teamgenoot te verslaan als Gasly bij Red Bull: "Het zou me verbazen als hij Lewis Hamilton met enige regelmaat weet te verslaan, terwijl Esteban Ocon hem vanaf de reservebank in zijn nek hijgt." De enige rijder van wie de man met elf Grand Prix-starts op zijn naam wel verwacht dat hij de kopman mogelijk zou kunnen verslaan is Ferrari-debutant Charles Leclerc: "Met mij zijn er denk ik heel veel mensen benieuwd naar wat Leclerc kan doen nu hij zijn droomkans krijgt om naast Vettel voor Ferrari te rijden."

Viaplay
x
GP Singapore Marko luidt Red Bull-noodklok: "Niets werkt bij Verstappen"