Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
MotoGP 2019

Dovizioso blijf realistisch: "We weten dat we hier niet kunnen winnen"

Het Ducati-team beleeft dit seizoen een wisselvallig jaar. De rode mannen komen de ene race heel goed voor de dag, terwijl ze de volgende race weer weer veel problemen kennen. Zo ook op het circuit van Misano, waar Ducati-rijder Andrea Dovizioso vorig seizoen nog wist te winnen. Toch komt het mindere weekend niet als een verrassing voor de ervaren Italiaan.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

"Goh ja, na de testdagen hier op Misano wist ik eigenlijk wel genoeg. Die testdagen waren twee weken geleden, dus als het toen al minder ging, waarom zouden we dan nu wel hoge verwachtingen hebben?", begint Dovizioso zijn verhaal tegenover de verschillende media waaronder ook RacingNews365. "Toch hebben we gedurende het weekend stappen vooruit gemaakt en denk ik dat we in de race toch wel met een goede groep mee kunnen komen."

"De overwinning zoals vorig seizoen zal er denk ik niet in zitten, aangezien vooral de Yamaha’s een extreem goede pace lijken te hebben op dit circuit. Ik ben in ieder geval blij dat ik me op de tweede startrij heb weten te kwalificeren en nu hoop ik dat ik tijdens de race van voren mee kan doen. Vanuit daar moeten we verder kijken en hopelijk kunnen we dan toch nog meestrijden om de podiumplekken."

Overigens liet de Ducati-rijder ook weten dat de race niet helemaal als een thuisrace aanvoelt. "We zijn in Misano natuurlijk net als Ferrari op Monza het thuis rijdende team op Misano. Toch komen de meeste Italiaanse fans voor Valentino Rossi, aangezien het circuit bij hem om de hoek ligt. Het is in mijn ogen dan ook meer zijn thuisrace dan die van ons."

De race op het Marco Simoncelli-circuit van Misano zal zondag om 14:00 van start gaan.

Fotoalbum

De vijf 'Bad Boys' in de MotoGP-paddock

RacingNews365 is aanwezig bij de Grand Prix van San Marino en zette de vijf 'Bad Boys' in de paddock op een rijtje.

Bekijk het album

0 reacties

    F1-podcast "Zonder Verstappen was Red Bull niet meer dan een subtopper"