Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix België 2021

Drama in België: directrice Spa-Francorchamps vermoord

Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, is vermoord teruggevonden. Ze zou samen met haar maîtresse zijn omgebracht door haar partner.

In België is men in rep en roer nadat er deze ochtend drie doden werden gevonden in het plaatsje Gouvy. Volgens de Waalse pers zou er een liefdesdrama hebben plaatsgevonden.

Nathalie Maillet, de directrice van het circuit Spa-Francorchamps, en haar maîtresse zouden met een pistool om het leven zijn gebracht door haar partner, die zichzelf vervolgens van het leven heeft beroofd.

Het circuit heeft de dood van Maillet inmiddels bevestigd. "Het circuit, maar ook de autosport, verliest vandaag een sterke vrouw met een blik die altijd op de toekomst gericht was. Onze gedachten gaan uit naar haar familie, haar ouders, haar dierbaren en haar medewerkers."

"We verliezen vandaag een geweldige dame, een echte liefhebber van de autosport en van haar circuit en collega's. Nathalie zal erg gemist worden. Ze was het gezicht van het circuit geworden, ze belichaamde de passie voor Francorchamps die wij allen delen", zo luidt het bericht.

Maillet was de dochter van een voormalig coureur en een gewaardeerd architect toen ze de directrice werd van het circuit. Tegelijkertijd was ze ook een welbekende figuur in de motorsportwereld als teambaas en co-oprichter van de VW Fun Cup Series. Ze is 51 jaar oud geworden.

Denk jij aan zelfmoord? Neem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 113 of 0800-113 (gratis) of de chat op de website.

9 reacties

Viaplay

Unibet
x
Breaking FIA accepteert inschrijving nieuw Formule 1-team