Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Drie Nederlanders in actie tijdens GP-weekend op spectaculairste F1-stratencircuit

Het Formule 1-seizoen gaat dit weekend verder met de GP van Saoedi-Arabië. Kan Max Verstappen wederom schitteren? Jij kan het live volgen. Viaplay zit dit weekend namelijk weer bovenop alle F1-actie.

Het tweede Formule 1-raceweekend van het jaar staat voor de deur. Max Verstappen gaat van vrijdag 17 maart tot en met zondag 19 maart op het stratencircuit in Djedda op zoek naar zijn tweede zege van het jaar, terwijl Nyck de Vries op zoek gaat naar revanche voor het tegenvallend verlopen weekend in Bahrein. Op het spectaculaire stratencircuit komt nog een derde Nederlander in actie: Richard Verschoor. Hij komt uit in de Formule 2, waarvan de kwalificatie, sprintrace én hoofdrace live te zien zijn op Viaplay. Kan iemand Verstappen van de overwinning houden, of wordt het weer een dominant optreden van de Nederlander? Ferrari, Mercedes en natuurlijk ook Aston Martin zullen er alles aan gaan doen om de tweevoudig wereldkampioen een halt toe te roepen. Mis niets van de GP van Saoedi-Arabië en Max Verstappen bij Viaplay

GP van Saoedi-Arabië bij Viaplay

Ook F1-aanbieder Viaplay zit dit weekend weer bovenop alle F1-actie in Saoedi-Arabië. Zij zullen alle coureurs, en Verstappen en De Vries in het bijzonder, op de voet volgen in hun jacht naar succes tijdens de race op het Jeddah Corniche Circuit. Kan Verstappen teamgenoot Perez van zich af houden? Kan Fernando Alonso weer verrassen? Zet Ferrari een grote stap? Hoe beperkt houdt Mercedes de schade? Kan McLaren de rug rechten? Dat en nog veel meer vraagstukken worden de komende dagen beantwoord. Viaplay helpt bij het beantwoorden van al die vraagstukken, met verslaggever Chiel van Koldenhoven die op het circuit samen met internationale experts Mika Hakkinen en David Coulthard alle gebeurtenissen bespreekt. In de studio in Nederland zitten er ook de nodige experts klaar om hun oordeel te vellen, met Tom Coronel en Ernest Knoors die presentatrice Amber Brantsen het hele weekend lang vergezellen. Volg alle F1- en Verstappen-actie live op Viaplay.

Vol programma

Het F1-geweld barst op vrijdag los in Saoedi-Arabië. De eerste en tweede vrije training, die starten om respectievelijk 14:30 en 18:00 uur zijn natuurlijk live te zijn op Viaplay, gevolgd door het F1-praatprogramma Shakedown, met Knoors en beide Coronel-broertjes als gasten. Op zaterdag volgt de laatste vrije training om 14:30 uur, alvorens de voorbereiding op de kwalificatie in Djedda om 17:30 uur Nederlandse tijd begint. Daarna wordt er natuurlijk ook nog uitgebreid na beschouwd. Op zondag start de uitgebreide voorbeschouwing op de allesbeslissende race om 17:00 uur, waarna een uur later de Grand Prix van Saoedi-Arabië begint. In de studio worden alle gebeurtenissen uitgebreid besproken in de nabeschouwing, inclusief reacties van teambazen, coureurs en experts.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'