Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Haas F1 Team

Duitse media hoopvol: 'Red Bull-impuls voor Hulkenberg'

De Haas F1-bolide heeft op dit moment één groot probleem. In de basis is de auto best snel, maar hij vreet banden. Duitse media schrijven echter over een update die zó groot is dat je welhaast van een B-auto kan spreken. Die 'B' zou dan zomaar voor 'Bull' kunnen staan.

Hulkenberg Verstappen Miami
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Beide Haas F1-coureurs, te weten Nico Hulkenberg en Kevin Magnussen, gaven in de afgelopen weken duidelijk te verstaan dat er snel verbeteringen moeten komen, aangezien ze bij Haas F1 achterop lijkt te geraken. Volgens het Duitse Auto, Motor und Sport zit er echter een groot updatepakket aan te komen voor de Grand Prix van de Verenigde Staten in Austin, Texas.

Het pakket zou zó ingrijpend zijn, dat je van een B-auto kunnen spreken voor de Amerikaanse formatie. Met name de vloer, de sidepods en de engine cover zouden daarbij flink onder handen worden genomen, dit allemaal naar het voorbeeld van Red Bull, terwijl de VF23 nu juist heel erg lijkt op het concept Ferrari.

Haas F1 staat op dit moment achtste in het wereldkampioenschap voor constructeurs. Echter, men moet eerder naar achteren kijken (en op oppassen voor Alfa Romeo) dan naar voren, maar wellicht dat de updates daarin iets kunnen forceren. Het gat naar Williams bedraagt 10 punten.

Ook interessant:

Verstappen op zoek naar eerherstel in F1 GP Singapore

Singapore is één van de weinige landen waar Verstappen nog niet wist te winnen. Staat dat te veranderen? Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk zijn stellig met hun antwoorden.

Praat mee!

Viaplay
x
Red Bull Ford verwijst geruchten over gloednieuwe Red Bull-motor naar de prullenbak