Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ecclestone: 'Hamilton is niet meer de racer die hij was'

Voormalig F1-baas Bernie Ecclestone is van mening dat Lewis Hamilton niet meer de coureur is die hij vroeger was. De scherpte zou zijn verdwenen bij de viervoudig wereldkampioen.

Lewis Hamilton wacht al een half jaar op een nieuwe overwinning. De laatste zes races wist de Brit niet verder te komen dan twee tweede plaatsen. Volgens Bernie Ecclestone is de Lewis niet meer de coureur die hij vroeger was. "Het lijkt alsof hij niet meer de Lewis is die hij voorheen was. Ik weet niet of ik de enige ben die het ziet, maar als je hem hoort praten en zijn prestaties ziet dan is hij niet meer de coureur die hij vroeger was", laat Ecclestone aan Sky Sports weten.

"Hij is nog altijd erg snel en super getalenteerd en een fijne vent. Misschien is hij gewoon moe van al het reizen en zitten hem dingen dwars. Ik had voor dit seizoen verwacht dat Lewis alle races zou winnen, maar dat heb ik verkeerd ingeschat." Bernie vindt het niet heel erg dat Lewis in een mindere vorm verkeerd. Zijn vriend Sebastian Vettel gaat momenteel aan de leiding in het WK. "Het zou geweldig zijn om Sebastian te zien winnen, want hij is een vriend van me en ik steun hem altijd. Ik hoop dat hij de klus kan klaren."

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"