Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Lewis Hamilton

Een wederopstanding van Hamilton in Japan? "Onwaarschijnlijk"

Lewis Hamilton zit op zijn zachtst gezegd niet in de beste fase van zijn carrière. De zevenvoudig wereldkampioen rijdt in een wagen die niet competitief is en ziet de concurrentie wel stappen maken. Ook voor de GP van Japan houdt hij zijn hart vast.

Hamilton Australia
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lewis Hamilton is bezig aan de slechtste seizoenstart uit zijn F1-carrière. Na drie races heeft hij het schamele aantal van acht punten verzameld en in de laatste race haalde hij niet eens de finish. Het geeft weinig vertrouwen voor de GP van Japan die dit weekend voor de deur staat. De zevenvoudig wereldkampioen, die vijf keer de GP van Japan won (waarvan vier keer in Suzuka), ziet zichzelf ook nu niet een goed voor de dag komen.

Coureurs zeggen vaak dat ze in Suzuka een goed resultaat kunnen halen, als ze de wagen naar hun hand kunnen zetten. Maar Hamilton heeft dat op het moment helemaal niet met de W15. "Als we kijken naar de eerste drie races dan is het onwaarschijnlijk", antwoord de Mercedes-coureur op de vraag of hij hoop heeft voor Japan. Maar tegenover de media, waaronder RacingNews365, blijft hij wel optimistisch.

"We zijn het seizoen natuurlijk niet begonnen zoals we wel graag hadden gewild. We hebben nog een lange weg te gaan. Maar je hebt in het verleden gezien, vorig jaar zelfs, hoe snel dingen kunnen veranderen bij een team. Kijk naar Aston Martin en McLaren, die eigenlijk achteraan begonnen. Er kan van alles gebeuren in deze sport. We moeten gewoon zoveel mogelijk leren van de data die we verzamelen, positief blijven en hard werken. Dit weekend zullen we weer wat experimenteren en proberen om te kijken wat de beste set-up is."

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training