Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule E

Eindhoven in de race voor organiseren Formule E-wedstrijd

Krijgen we na een mogelijke Formule 1 Grand Prix op Zandvoort, binnenkort ook een Formule E-race in Eindhoven? De lichtstad heeft volgens Robin Frijns serieuze plannen.

Een Formule E-race door de straten van Eindhoven past perfect in de ambitie en uitstraling die de gemeente wil hebben. Voor de 'technologie hoofdstad van Nederland' is de duurzame raceklasse een goede blikvanger. De gemeente zet zich vol in op (duurzame) technologie met diverse initiatieven, waaronder het testen van elektrische auto's

Formule E-coureur Robin Frijns laat aan E-racing365 weten dat er serieuze plannen zijn om de race in 2021 of 2022 naar Eindhoven te halen. "Er bestaat serieuze interesse. Ik ben in gesprek met de mensen die deze race willen organiseren en het ziet er veelbelovend uit, te meer omdat Eindhoven een perfecte locatie is gezien alle verschillende technologische bedrijven die er gevestigd zijn."

"Er zijn enkele grote bedrijven gevestigd die relevant zijn voor de Formule E en zich bezighouden met technologieën omtrent accu's, batterijen en andere techniek."

Een mogelijke Formule E-race in Nederland kan volgens Frijns rekenen op volop aandacht van fans en media: "De Formule E is nog niet zo groot als het zou moeten zijn in Nederland, maar ik ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst zal veranderen als mensen de klasse beter kennen en zien hoe geweldig de races zijn."

1 reactie

    Breaking 'Wolff en Stroll nemen F1-team Mercedes over'