Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Ericsson lacht om crashende Grosjean: 'Ik heb superkrachten!'

Romain Grosjean crashte tijdens de Grand Prix van Azerbeidzjan achter de Safety Car. Dit deed de Fransman helemaal zelf, maar hij beweerde anders. De Haas-coureur riep over de boordradio namelijk dat Ericsson hem zou hebben geraakt.

Marcus Ericsson reed op het moment van de crash van Grosjean achteraan en was niet eens in de buurt van de Fransman. Desondanks beweerde Grosjean dat Ericsson hem geraakt zou hebben. Ericsson kreeg na de race de bewering van Grosjean voorgelegd. Tegenover Motorsport.com lacht de Sauber-coureur de beschuldiging weg: "Dat was een goede grap. Ik heb superkrachten!"

Ericsson heeft in zijn Formule 1-carrière al vaker de schuld gekregen van Grosjean, zo vertelt hij zelf: "Als er iets gebeurt, lijkt Grosjean me de schuld te geven. Deze is echter best grappig, aangezien op televisie duidelijk te zien is dat ik ver achter hem zit.” Inmiddels heeft Grosjean toegegeven dat het zijn eigen fout was. De Fransman noemt het zonde dat hij de muur in ging, zeker omdat hij in gevecht was met Sergio Perez, die uiteindelijk op het podium belandde. Grosjean: "We waren bezig met een geweldige race: we gingen vanaf de laatste plaats naar de zesde plek. Het is daarom extra pijnlijk om Perez op het podium te zien." Bekijk hieronder de beelden van de crashende Grosjean:

G9kvTrPbt5Y

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'